kundeudtalelser

Frisør Drop Inn
4.8
Based on 321 reviews
powered by Google
Camile la CourCamile la Cour
16:13 12 Mar 24
Klart den bedste frisør i Herning - man bliver mødt med et smil og er glad når man går derfra. Kommer helt sikkert igen!:))))
karīna cukmačakarīna cukmača
14:09 11 Mar 24
Kasper EdelingKasper Edeling
17:08 07 Mar 24
Bedste sted i hele Herning. God stemning og højt humør, god musik og altid kaffe på kanden. Muhammed er både en fantastisk frisør, men også en genial barber
norah Maatinorah Maati
12:43 22 Feb 24
Tusind tak for en rigtig god og professionel oplevelse. Det var virkelig fedt at i kunne vejlede mig i forhold til min hår type. Mit hår er blevet flottere end jeg kunne have forestillet mig. Tak, i får min varmeste anbefalinger
Marcin LisewskiMarcin Lisewski
10:57 22 Feb 24
Abdullah YadgariAbdullah Yadgari
13:22 10 Feb 24
"Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Frisør Drop Inn! Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var utroligt dygtige og lyttede virkelig til mine ønsker og behov. Min frisør skabte præcis det look, jeg drømte om, og jeg følte mig utroligt godt tilpas og afslappet under hele sessionen. Atmosfæren i salonen var hyggelig og indbydende, og jeg følte mig virkelig forkælet. Jeg kan varmt anbefale Frisør Drop Inn til alle, der leder efter en førsteklasses frisøroplevelse!"
Lasse AndersenLasse Andersen
17:51 28 Dec 23
Man kan ikke bestille tid, men man går bare ind i biksen, og så har eller får de højest sandsynligt tid til en.Jeg var hjemme på juleferie og trængte virkelig til en klipning.Jeg blev klippet af ejeren af biksen, og det var en hurtig og effektiv omgang med et rigtigt godt resultat. De ved, hvad de laver. Atmosfæren og stemningen hos Drop Inn er løs og frisk og jeg oplevede en meget venlig energi. Desuden er prisen rigtigt god. Man får så absolut en klipning, som er pengene værd.
js_loader
Scroll to Top